Fire poeng på én uke

Uavgjort på Kringsjå

Fire poeng på to kamper er god gevinst for Røa. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 24. aug 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

I det som var snakket om å være en skikkelig ‘sekspoenger’ på Kringsjå, ble lørdagens oppgjør mot Lyn like spennende og intens som ventet.

Hanna Terrys første scoring for Røa, av typen et strålende skudd fra distanse, sørget for utligning og sikret til slutt ett Røa-poeng etter en straffescoring for vertskapet før pause. Med det tok Røa fire poeng over to kamper i uken som gikk.

– Det føles virkelig bra å score sitt første mål for Røa. Jeg har vært skadet over de to siste sesongene, så det er faktisk mitt første ligamål siden sent i 2017. Dermed føles dette enda bedre, forteller målscorer Terry etter kampen.

I en tidsvis rotete kamp, med utallige innkast, var det full fart i lengderetning for begge lag. Det satte sitt preg på kvaliteten og antallet større målsjanser for både Lyn og Røa. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0, men ting var tilbake til ‘normalen’ etter hvilen da Røas svenskamerikanske kantspiller banket til fra distanse. Etter kampen var det en tilfreds spiller vi fikk noen ord med.

– Det er alltid godt og viktig å ta poeng uansett når og hvor, men særlig på bortebane. Vi vet at Lyn er alltid en tøff motstand på grunn av deres spillestil sammenlignet med vår. Når det er sagt så er jeg og vi selvfølgelig skuffet over at det ikke ble med tre poeng i bagasjen hjem denne helgen.

– Men nå har vi to kamper på rad uten tap i det vi beveger oss inn i en veldig spennende og viktig uke med kamper på onsdag og lørdag. Sånn sett øker vi selvtilliten vår og skaper et stadig bedre moment inn i disse kampene, noe som er viktig for vår del, forteller Terry.

Vel møtt til hjemmekampen mot Rosenborg på onsdag. Billetter i salg via TicketCo.