Eie Eiendomsmegling Røa er med på laget

Klubbens nyeste samarbeidspartner er Eie Røa

Den lokale eiendomsmegleren har troen på damefotball på Røa og Dynamite Girls som lokal aktør.

Sist oppdatert: 03. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Den lokale eiendomsmegleren har troen på damefotball på Røa og Dynamite Girls som lokal aktør.

– Det er gøy å fortsette og støtte opp under engasjementet som foreldre, barn og det lokale næringslivet allerede yter slik at de unge og ivrige har noen idoler å se opp til, så bredden blir ivaretatt like mye som elitesatsingen, sier Synnøve Nyhagen, eiendomsmegler og daglig leder ved Røa-kontoret.

Gjennom 2019-sesongen har Dynamite Girls gjennomført en rekke tiltak og skapt flere møteplasser og plattformer for yngre jenter i og på Røa enn noen gang tidligere. Nå legges planene for et nytt år. Klubben tar sikte på å legge til rette for enda flere inspirerende møter for unge og motiverte jenter og gutter som liker fotball.

– At en lokal aktør av Eies format ser verdi i våre jenter og våre prosjekter betyr mye. Vi takker for tilliten og gleder oss til et like innholdsrikt og enda mer spennende 2020, forteller Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

Eie Eiendomsmeglings farger vil pryde deler av kortsiden på Røabanen. Foto: RFE

Om Eie Eiendomsmegling Røa

Kontoret på Røa ble startet i 1988 av eiendomsmeglernestor Trygve Swartling og ble Eie-kontor i 2006. Her jobber det erfarne eiendomsmeglere med lang fartstid i denne bydelen. De jobber hardt for at ditt boligsalg skal være en positiv opplevelse under mantra skikkelig eiendomsmegling.

Både i 2012, 2013, 2014 og 2015 var kontoret det mestomsettende Eie-kontoret. De er også blant markedsleder i bydel Vestre Aker og har til enhver tid flere boliger for salg. Gjennom årene har kontoret opparbeidet seg en innholdsrik kundeliste som matches mot den eiendommen du ønsker å selge. Det gir ofte treff.

– Hentet fra eie.no