Dorthea Glorud klar for Røa

Røa forsterker angrepet

Sist oppdatert: 12. aug 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Røa forsterker med spennende angrepsspiller fra Fart.

– Jeg er en forholdsvis hurtig, direkte og aggressiv angrepsspiller. Sterk i kroppen og løpsvillig, og jeg kan bekle både spiss- og kantposisjon, forteller 23-åringen fra Brumunddal, som ved siden av fotballen tar mastergrad i Internasjonal business kombinert med årsstudium i bedriftsøkonomi.

Røa har altså sikret seg en angrepsspiller med ambisjoner både på og utenfor banen. Selv er hun tydelig på hvorfor det ble Røa da tilbudet dukket opp. – Jeg har alltid hatt et godt øye til Røa, ettersom klubben har et bra sportslig tilbud. I tillegg virker det som det er et godt og sosialt miljø i troppen og blant trenerteamet, sier Glorud.

Glorud 24: Dorthea Glorud går rett inn i Røas kamptropp mot Vålerenga.

Kastes til ulvene

Onsdag kveld tar Røa i mot Vålerenga til en viktig og spennende midtukekamp på eget gress. Til den kampen går Glorud rett inn i kamptroppen. Med skadesituasjonen slik den er, og med behovet for flere strenger å spille på i angrepet, er signeringen av Glorud gledelig for Røas del. Hovedpersonen selv ser frem mot både kampstart og muligheten til å påvirke Røas sesong i positiv forstand.

– At jeg går rett inn i troppen synes jeg er veldig gøy og spennende. Samtidig vet jeg at det blir en tøff kamp mot VIF, men jeg skal gjøre mitt beste for at Røa tar sine første poeng. At jeg nå får sjansen i en Toppserie-klubb er en drøm som går i oppfyllelse for meg, og jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel med Røa, utdyper Røas nummer 24.

– Målet mitt er å kunne være en positiv bidragsyter, både på og utenfor banen. Jeg håper at jeg kan hjelpe Røa med å nå sine sportslige mål. Mitt personlige mål er å få mye spilletid, og at jeg utvikler meg selv som spiller.

Velkommen til Røa, Dorthea!