Disse bytter beite

Endringer i spillerstallen foran 2020-sesongen

Noen inn, andre ut som alltid før en ny sesong. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån.

Sist oppdatert: 09. jan 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

2019-sesongen er historie. Det samme er juleferien. Sesongoppkjøringen rullet i gang torsdag ettermiddag, og spillerstallen foran en ny sesong begynner å ta form.

Som alltid i en fotballklubb er det noen som kommer til, og andre som forlater garderoben ved endt sesong. Det er også tilfellet på Røa denne vinteren.

Før jul hadde vi gleden av å presentere Linn Huseby og Sarah Suphellen som nye ansikt og tilskudd til en allerede spennende og lovende spillergruppe på Røa.

Hva gjelder nøkkelsigneringer har signaturen til assistenttrener Lars-Erik Samuelsen og fysisk trener Torvald Berthelsen blitt sikret. Det danner grunnlaget og utgangpsunktet

Samtidig har avtalene med Julie Støstad, Synnøve Hafnor, Justine Vanhaevermaet og Ina Skaug ikke blitt fornyet. De to sistnevnte har signert for henholdsvis LSK Kvinner og Vålerenga. Guro Bell Pedersen har valgt å ta en pause fra fotballen inntil videre, men døren holdes åpen for angrepsspilleren.

I tillegg har fjorårets toppscorer Synne Kinden Jensen skrevet under for fjorårets sølvmedaljører og tapende cupfinalister.

Vi takker de seks jentene for flott innsats og gode minner ikledd Røa-drakt, og ønsker dem samtidig lykke til kommende sesong med nye oppgaver og omgivelser.