– Dette uttaket gir meg mye motivasjon

Synne Masdal på J19-landslaget

Synne Masdal fra start mot Vålerenga. Foto: Marius Eriksen

Sist oppdatert: 31. okt 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Forrige uke var Synne Masdals navn å finne i J19-landslagets tropp for november-samlingen

Røa Dynamite Girls har med det enda en landslagsspiller i troppen. På under ett år etter at den talentfulle midtstopperen, som også kan bekle en backposisjon, signerte for Røa, har hun altså rukket å debutere i Toppserien og samtidig markere seg såpass til å fortjene en tur til J19-landslagets siste samling for året.

– Å bli tatt ut på landslaget var veldig gøy og jeg tror det blir veldig spennende å få være med og oppleve hvordan det er på landslaget. Jeg har aldri vært med på det før, og gleder meg skikkelig, er den umiddelbare kommentaren til Røas nummer 4.

Og hun understreker at det å bli tatt ut er ikke nok. Nå skal ermene brettes opp for å kunne kjempe om spilletid og nye uttaksplasser.

– Det å bli tatt ut gir selvsagt mye motivasjon. Det viser at man gjør noe riktig og at jeg er på en bra plass, med tanke på min utvikling.

Utvikling i et godt treningsmiljø

For Masdal løfter frem sine lagvenninner og treningshverdagen på Røa som en nøkkel for at hun har tatt nye steg siden overgangen fra Herd.

At det har skjedd mye på kort tid for 2001-modellen er det liten tvil om. Og mer skal det bli ifølge henne selv.

– Her i Røa har jeg både gode lagvenninner som jeg får matchet meg bra med på trening og et bra trenerteam som har hjulpet meg mye. Dette uttaket gir meg mye motivasjon til å fortsette og legge ned det som kreves.

– Min første sesong i Røa har vært veldig spennende, lærerik og morsom. Jeg har fått en helt ny treningshverdag og jeg merker selv at jeg tar steg og blir bedre. Derfor er det ekstra gøy å få debutere i Toppserien og å bli tatt ut på landslaget det samme året.

Vi gratulerer Synne med landslagsuttak og gleder oss til å følge hennes utvikling videre! 

Foto: Marius Eriksen