Dette er Røas kaptein-team

Disse tre jentene skal lede Røa Dynamite Girls til trepoengere og nye høyder i 2019. Foto: RFE.

Sist oppdatert: 19. mar 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

I forbindelse med Toppserien kick-off har det sportslige apparatet talt – nytt kapteinsteam er utnevnt.Vi har dermed gleden av å presentere landslagsstopper og Årets Spillerforbilde 2018, Kristine Leine, som Røas kaptein i 2019.

Med seg i lagets ledergruppe og kapteinsteam får hun fjorårets kaptein og mangeårig Røa-spiller, Kirvil Schau Odden, og Maria Hiim.

Disse tre vil utgjøre stammen i garderoben, og skal vi tro årets kaptein er det en sulten gjeng som i disse dager klargjør seg til seriestart om drøye to uker.

Lagets ambisjoner for sesongen 2019 er å ta medalje. Vi har troen på at vi skal ha en bedre sesong i år enn i fjor. Selv om vi har mistet noen spillere har vi også fått inn noen gode forsterkninger.

Leine erkjenner at det er en tøff målsetning, men en offensiv og uredd kaptein påpeker at den som intet våger, intet vinner.

– Det kommer til å bli tøft. Jeg tror nivået i Toppserien er høyere i år, og at det er flere lag som melder seg på medaljekampen. Det krever hardt arbeid, fokus på detaljer og godt samarbeid i gruppen for at vi skal nå målet vårt.

LES MER OM ÅRETS SPILLERFORBILDE, KRISTINE LEINE, HER!

Etter en hektisk høst, med mye utenomsportslig styr og mas, ser Røas kaptein frem til å påta seg mer ansvar og nye arbeidsoppgaver på treningsfeltet og i garderoben.

Det å få utdelt kapteinsbindet er en utrolig stor tillitsærklering, noe jeg setter stor pris på. Jeg håper jeg kommer til å hjelpe laget til å alltid yte sitt beste, både i motgang, noe vi selvfølgelig skal ha minst mulig av, og medgang. Jeg er også utrolig stolt av å kunne ta på meg kapteinsbindet for en klubb jeg har blitt så glad i, og et trenerteam jeg har så stor respekt for. Jeg gleder meg til sesongen sparkes i gang, forteller midtstopperen.