Debut for Kvernvolden

Endelig fikk vi se Røas nummer 8 i aksjon

Ingrid Kvernvolden poserer under et presseevent før seriestart. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 10. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

I det 82. minutt mot Kolbotn var det duket for Ingrid Kvernvoldens debut i Røa-drakten. Det siste året har hun lagt bak seg hundrevis av treningstimer for å komme tilbake i kampform.

– Det var veldig gøy å debutere for Røa. Dette har jeg ventet på veldig lenge og sett veldig fram til. Jeg gleder meg til å spille flere kamper for Røa og kunne bidra alt jeg kan også utpå banen, sier Kvernvolden.

23. august kunne vi meddele at angrepsspilleren var friskmeldt og klar for sine første minutter i Røa-drakten.

Disse kom mot Kolbotn, og det på et tidspunkt der begge lag jaktet den avgjørende scoringen. Det var en opplevelse Røas nummer 8 hadde sett frem til i lang tid, og at det var mange følelser som meldte seg på samme tid.

– Jeg prøvde å ikke tenke så alt for mye, men å fokusere mest på arbeidsoppgaver. Det er jo så klart spesielt å få spille kamp igjen etter en så lang skadeperiode, men det var en lettelse som gikk gjennom hele kroppen.

For Kvernvolden og Dynamite Girls gjenstår åtte kamper av sesongen. Det jaktes på edelt metall, det håpet er enda ikke ute. Neste mulighet kommer denne helgen, og det er nok en gang Arna-Bjørnar som gjester Røabanen. Avspark er kl. 14:00.