Ble avblåst

Kampen mot Kolbotn varte bare i 32 minutter.

På stillingen 2-2 og etter 32 minutter innser dommertrioen at nok er nok; vannet på Sofiemyr er for voldsomt og ødeleggende. Kampen blåses av. 

Sist oppdatert: 07. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

På stillingen 2-2 og etter 32 minutter innser dommertrioen at nok er nok; vannet på Sofiemyr er for voldsomt og ødeleggende. Kampen blåses av.

NB! Kampen skal ferdigspilles førstkommende mandag, kl. 18. Kampen starter på 30. minutt på stillingen 2-2.

Det var vått på Sofiemyr lørdag ettermiddag. Veldig vått.

I løpet av en drøy halvtime ble de få tapre sjelene som hadde møtt opp til kamp servert fire mål, to hver vei, og en ytterst snodig fotballkamp der ballen lå mer stille i vannpytter enn den rullet på naturgresset.

Tidlig straffe

En god Røa-åpning til tross, kun fire minutter var godt da Frida Lyshoel feller sin oppasser helt på hjørnet av sekstenmeteren. Fløyteblåseren markerer straffe mens kommentator melder frispark. Sjokkåpning for alle og enhver kan man trygt si.

Kobotns Marit Lund sendte Linn-Mari Nilsen én vei, og plasserte kula trygt i motsatt hjørne, og sendte med vertene i føringen.

Og vannpolokampen gikk fra vondt til verre for Røa. Kun noen små minutter senere, etter mye klabb og babb innimellom vannpyttene, la Kolbotn på til 2-0. Oppoverbakke og uhyre tøft utgangspunkt for de kommende sytti minuttene.

Et voldsomt comeback

Men så skjedde det. Røa gikk rett i strupen på de hvite og blå. Laget sto plutselig noe høyere, hadde flyt i situasjoner, produserte flere halvsjanser på kort tid, og fikk med seg en rekke hjørnespark.

Først finner et innlegg fra Ragne Hagen Svastuen Vilde Fjelldal i feltet, som på ett touch finner Rebecka Holum noen meter nærmere målet. Sistnevnet header inn 2-1, og sikrer med det en nødvendig vitamininnsprøyting i et vått, kaldt og sjokket Røa-lag etter vertenes åpning.

Og så da.

Synne Kinden Jensen.

Etter flere kamper uten scoring var Røas toppscorer tilbake med nettsus.

Ikke bare hvilket som helst mål heller – DIREKTE fra hjørnespark. Puff, rett i mål. Det er bare å glede seg til dere får se den i reprise.

For en måte å slå tilbake på. Både for Kinden Jensen og for Røa. 2-2 etter 25 minutter var et faktum.

Stort mer fikk man ikke lov til å gjøre på Sofiemyr, før dommerne tilkalte kapteinene og samlet seg foran innbytterbenkene. Etter to minutter med samtaler ble kampen så blåst av. Det var simpelthen ikke mulig å gjennomføre 15. serierunde i dag.

Kampen skal ferdigspilles førstkommende mandag, kl. 18. Kampen starter på 30. minutt på stillingen 2-2.

For det skal den. Og tre poeng skal hjem til Røa.