– Alle har lagt ned ekstremt mye arbeid

Sist oppdatert: 29. apr 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Fokuset er rettet mot Kolbotn etter helgens kamp mot LSK Kvinner, men godfølelsen og innstillingen blir med videre, skal vi tro Geir Nordby. Foto: Torshov Fotball

– Den «kjenslan»

Det snakkes i store ord når trener Nordby skal beskrive kampen mot LSK Kvinner, hvor Røa tok med seg ett poeng hjem til Oslo Vest etter å ha ligget under og siden avsluttet kampen med ti spillere.

– Det er en følelse som egentlig ikke kan beskrives annet enn at du akkurat da har det ekstremt godt fordi alle rundt deg også har det godt med bakgrunn av at vi alle har lagt ned ekstremt mye arbeid for å prestere godt. Der og da fikk bekreftet at vi sammen lykkes med akkurat det! Den «kjenslan» overgår det meste, men blir veldig fort historie, dessverre.

Geir Nordby var storfornøyd etter LSK-kampen. Denne uken venter nye oppgaver og kamper. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Ny tøff kamp i vente

Kampene kommer tett som hagl for tiden, med fire kamper på kort tid for Røa-jentene. Inkludert LSK-kampen frem til 19. mai spiller Dynamite Girls fem kamper på tre uker. Kampene mot LSK Kvinner, Kolbotn og Stabæk spilles i løpet av en hektisk uke.

Et tøft kampprogram skremmer derimot ikke Nordby. Han har følgende å si om perioden laget nå er midt inne i.

– Mange kamper, mye jobbing og forhåpentligvis flere gode «kjenslar». Forventingen og håpet er at vi skal fremstå som vi trener på hver dag og som vi i forkant av kampen blir enige om. Absolutt alle kampene i Toppserien i år blir veldig tøffe og denne kampen mot Kolbotn blir intet unntak, understreker Nordby.

Avspark mot Kolbotn 1. mai er 15:00. Vel møtt på Røabanen!