Storseier mot Medkila

I andre omgang tok det skikkelig av

Sist oppdatert: 08. aug 2021 Skrevet av: perivar

 

Vi startet også denne kampen litt tregt. Mye sideveis,  og selv om vi «eier» ballen vil mye, skaper vi ikke mange sjanser. Medkila har vel én corner i løpet av førsteomgangen, og gir ikke Linni noen som helst utfordringer i målet. Vi noterte 0 skudd på mål for Medkila. Vi begynner å feste grepet utover i 1 omgangen, og vi presser. I det 25 minuttet slår vi en ball inn i boksen som Mia fanger og veldig kontrollert sender videre til Oline, som setter ballen trygt i mål.

Ingen av lagene gjør bytter i pausen, men det er et helt annet Dynamite-lag som kommer på banen i andre omgang. Nå presser vi skikkelig, og etter 54 minutters spill vender Tuva  velegant av to Medkilaspillere rett ved dødlinjen før hun legger  ballen 90 grader ut til Mia, som smeller til. 2-0 er i boks! Det gjør oss tryggere og vi har nå virkelig fått «blod på tann».

Etter 60 minutters spill tar Synne et frispark som Ragne header ned til Tuva. Tuva nøler ikke, og klinker til. Skuddet går via Mathilde, og er dermed også umulig å ta for Medkilas keeper.

Bare 3 minutter senere, er Tuva igjen på ferde. Denne gangen vender hun av Medkilas forsvarer og klinker ballen i krysset! 4-0!!!

Medkila vet at de må gjøre noe, og bytter først ut 3 spillere i det 69 spillerminuttet. Deretter nok en spiller i det 74 minuttet. Dette hjelper ikke. Det er vi som har presset, og ingenting endrer seg med dette.

Dynamite Girls har flere dyktige spillere på laget, så vi gjør også våre spillerbytter; Julie, Anya og Nadia kommer på banen i det 75 minuttet. Trykket fortsetter, og i det 82 minuttet smeller Nadia til – et knallhardt skudd som Medkilas keeper må gi retur på. Den tar Oline, og scorer sitt andre mål for dagen. 5-0!

Birgitte kommer inn på banen i det 85 minuttet, og Rakel i det 86. De vil også være med på seieren.

Anya legger kronen på verket da hun header inn et innlegg på tampen av kampen. 6-0 mot Medkila er et faktum!

Nok en stor lagseier til Røa Dynamite Girls!

NESTE KAMP: NM, runde 2, onsdag 11. august, kl 18:00 på Tørteberg kunstgress mot FRIGG.

Kom på kamp!