Tok litt tid før vi fikk Fart

Men ny seier

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 16. aug 2021 Skrevet av: perivar

 

Lørdag dro vi til Hedmarken for å møte Fart. Selv om vi – naturlig nok – sto høyt og presset gjennom hele første omgang klarte vi ikke å sette ballen i mål. Mangel på presisjon fra vår side og en god dag for keeper i Fart-målet gjør at vi også i denne kampen først får uttelling i andre omgang.

Vi hadde et kjempepress gjennom stort sett hele kampen, og det er på døballer det skjer: Først header Mathilde kontant i kassa etter en ny, flott corner fra Mia etter 59 minutters spill. Etter 73 minutter tar Mia igjen corner, og denne gangen er det Tuva som klinker ballen i mål med en super heading.

I løpet av hele kampen hadde Fart bare et par skudd i vår retning, og her er trenernes kommentar til kampen:

Leif Jostein Nordli, Fart: «Røa det klart beste laget kampen gjennom. Vi forsvarer oss godt kampen gjennom, men skaper svært lite selv. Vi slipper inn to mål på corner, Røa har mange hodesterke spillere og til slutt satt de i mål. Fortjent seier til Røa.»
Geir: «Utifra spill og sjanser så burde vi hatt flere mål men vi vinner bunnsolid og fortjent.»
Spennende tabell!
Siden kampen mellom Amazon Grimstad og Åsane som skulle ha gått i helgen (runde 9) er blitt utsatt til 11. september, leder vi nå serien med 4 poeng…….men Amazon (og Åsane) har da 1 kamp mindre spilt.
Våre nærmeste utfordrere gjør jobben sin bra , og vi må fortsette å vinne våre kamper!
Både Amazon Grimstad og Åsane har spilt 1 kamp mindre enn oss!
På søndag spiller Amazone Grimstad borte mot Åsane (runde 10). Siden Åsane ligger på 3 plass, og har 3 poeng mindre og bedre målforskjell enn Amazone Grimstad, har de nå mulighet til å rykke opp og innta 2.plassen bak oss. Øvervoll Hosle kan også innta 2. plassen. De har – som Åsane – 16 poeng, og møter Fløya på søndag. Her bør det vel bli seier til Øvrevoll Hosle…..
Det betyr at vi kan se 3 lag med 19 poeng etter neste runde – men Åsane og Amazon Grimstad har spilt 1 kamp mindre enn oss og Hønefoss……

Her kan du se høydepunktene fra kampen mot Fart lørdag 14. august (NB! Vi er denne gangen i blått – og Fart i rødt):