Rause OBOS

Denne gangen til de frivillige....

Sist oppdatert: 27. jun 2022 Skrevet av: perivar

 

OBOS  – Raus også mot våre frivillige!

En av markeringene som Obos har valgt å gjøre i Frivillighetens år var å invitere frivillige ildsjeler fra Toppserieklubbene de støtter i Oslo-området; Kolbotn, Lyn, Stabæk, Vålerenga….og oss i Røa til «Obos Drømmedag på landskampen mellom Norge og New Zealand» lørdag 25. juni.

Her fikk gjestene super servering med god mat og drikke samt  fantastiske seter for å overvære landskampen.

Som en del av programmet, hadde Eddie Chr. Thomas også sørget for lagquiz og en individuell quiz – med medfølgene fine premer som landslagsdrakt, gavekort, fotballer og mye mer.

Lagquizen overrasket….og  toppet alt!

Toppen på av rausheten fra Obos var lagquiz-en; Her ville vinneren få en gave fra Obos til de frivillige i idrettslaget på hele 15.000,-. Etter kampen ble vinneren av lagquiz’en kåret, og Røa….og Vålerenga…..gikk av med seieren med lik poengscore. Det ble altså 2 vinnere……..og da ga Eddie like godt 15.000,- til både Vålerenga og Røa.

Hva så med «taperne»; Kolbotn, Stabæk og Lyn? Joda, plutselig ga Eddie også de hele 10.000,- hver til de frivillige i idrettslaget.

…..og Norge vant 2-0 over New Zealand.

Så lørdag  25. juni 2022 ble «Obos Drømmedag» på flere enn en måte.

Og vi i Røa Fotball Elite gleder oss til å lage en «Obos Drømmedag follow-up» om kort tid, der vi får mulghet til å feire de frivillige som stiller opp for oss på kamper og arrangementet. Det er vel fortjent!

Takk til Obos for rausheten!