Frivillig innsats i Røa Fotball Elite

Vi trenger deg!

Sist oppdatert: 18. feb 2022 Skrevet av: perivar

 

Det nærmer seg seriestart og vi gleder oss skikkelig til en ny sesong i Toppserien!

Samtidig er det mange store og små oppgaver vi trenger å få løst. Hvis du har lyst til å bidra og bli en del av Røa sin elitesatsning på fotball, så hører vi gjerne fra deg.

Røa Dynamite Girls (Røa Fotball Elite) er kjent for sitt gode, sosiale miljø. Vi har ambisjoner, fantastiske spillere og veldig dyktige trenere. Vi er også avhengig av å ha en gruppe flinke frivillige, som kan avlaste vårt sportslige apparat.

Vi trenger frivillige til mange oppgaver, herunder:

  • Material- og utstyrsforvalter til Røa Dynamite Girls
  • Trenings- og kampdagforberedelser på hjemmekampene våre på Røabanen
  • «Proffdag»-arrangør (varierte oppgaver 1 gang i uken, på dagtid)

Hvordan organiseres oppgavene?

Dette er først og fremst både sosialt og inkluderedene. Du blir en del av en engasjert gjeng av ildsjeler i alle aldre. Du blir endel av en toppidrettsmiljø og et team i Toppserien. Dette er viktige oppgaver – ikke minst fordi de gir nødvendig avlastning og trygghet for trenerne og spillerne våre. Arbeidet organisers og ledes av flere av våre erfarne frivillige samt vår sportslig-/administrative leder.

Hvem ser vi etter?

Noen gjøremål krever at du du kan gjøre lettere fysisk arbeid, men det viktigste er et du er en hyggelig og hjelpsom person som trives med å bidra i et toppidrettsmiljø. Din innsats vil bli lagt merke til og satt pris på av spillere og støtteapparat.

De fleste oppgavene utføres på ettermiddag og helger, men vi trenger også noen som gjøre en liten jobb en gang i uken på dagtid da våre «proffdager» skjer på dagtid, normalt på tirsdager.

Ta kontakt med vår Sportslig/Administrative leder, Henrik Digernes på telefon 934 68 674 eller e-post: henrik@roail.no.

VELKOMMEN TIL RØA DYNAMITE GIRLS!