En strålende start skal følges opp

Synne Kinden Jensen gleder seg til årets første hjemmekamp

Sist oppdatert: 31. mar 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

En strålende start må følges opp, sier Synne Jensen.

Lørdag er Dynamite Girls vertskap for årets første hjemmekamp. På motsatt banehalvdel står Trondheims-Ørn.

Der Synne Jensen og resten av Røa-jentene tok en råsterk 0-2-seier mot Sandviken etter mål av Ragne Hagen Svastuen og nevnte Jensen, delte Trondheims-Ørn poengene i deres snøfylte serieåpning mot Arna-Bjørnar.

Nå ønsker Synne Jensen å følge opp en sterk start på sesongen.

For med seier, tabelltopp, mål og assist kunne nysigneringen foran 2019-sesongen ikke ønsket seg stort mer i sin første offisielle Røa-kamp. Skuldrene senkes og fokuset skjerpes foran ny serierunde.

– Jeg syns det var en jevn kamp mot Sandviken, men vi jobbet godt kollektivt og satt sjansene. Sånn sett vant vi helt fortjent. Det er viktig med en god start. Det gir en god følelse som vi kan ta med oss videre, forteller Jensen kvelden før Trondheims-Ørn gjester Røabanen for årets første hjemmekamp for Dynamite Girls.

– Samtidig blir vi nødt til å nullstille for å ta tre poeng mot Trondheims-Ørn. Skal vi vinne i morgen må vi legge ned minst like stor innsats som vi gjorde forrige helg. Jeg tror at Trondheims-Ørn vil legge seg litt lavere og det kommer til å bli vanskelig å bryte gjennom så vi må være tålmodige og kreative, understreker Røas nummer 9.

Avspark Røa Dynamite Girls – Trondheims-Ørn: 15:00

Kjøp ditt sesongkort her!