Akkreditering

Sist oppdatert: 02. nov 2021 Skrevet av: perivar

 

Akkreditering:

Send en akkrediteringsforespørsel til per-ivar@roail.no eller kontakt markeds- og mediesjef Per-Ivar Stokkmo på 900 60 941. Akkrediteringsforespørsel skal være Røa i hende senest dagen før kampstart.

E-post merkes med følgende:

  • MEDIA/FIRMA
  • TELEFONNUMMER
  • EVNT. FOTOGRAF

Akkrediteringskort/fotovest hentes i klubbhuset én time før avspark.

Alle journalister/fotografer må både registere sine data på listen som ligger ved ved hoveddøren til klubbhuset ved ankomst. Kampdagkontakt: Per-Ivar Stokkmo (900 60 941).

Skrivende journalister:

Skrivende journalister kan få plass i pressesonen. Skrivende presse og «live rapportering» er prioritert i pressesonen.  I forhold til smittevern, ønsker vi fremdeles kun friske, symptomfrie personer i pressesonen.  Fotografer bør i utgangspunktet ikke være i pressesonen av hensyn til passer tilgjengelig for skrivende presse.

Foto:

Fotografer kan oppholde seg i fotosonen bak begge mål og opp til hjørnet av 16-meteren på begge sider av banen, men det er krav om bruk av munnbind under hele oppholdet på indre bane. Det er ikke anledning til å bevege seg mellom fotosoner underveis i omgangene, ref, reglement fra NFF.

Intervjuer foretas i «mixed zone» på Røa Kunstgressbane 2 (ved siden av hovedbanen). Som følge av økende smitte i oktober/november ber vi om at journalister står utenfor «intervjuboksen» og holder minst 2 meters avstand til spillere/trenere/andre intervjuobjekter. Vennligst meld inn til Per-Ivar (tlf 900 60 941) hvem du ønsker å intervjue minst 5 minutter før kampslutt, så skal vi gjøre vårt beste for å arrangere dette.

Dersom redaksjoner ønsker å få tilsendt bilder av spillere/Røas kamper kan man rette en henvendelse til Per-Ivar ( 900 60 941 eller per-ivar@roail.no) dagen før kamp. Da ettersender vi bilder dagen etter kampslutt, eller etter avtale, som media og andre klubber kan benytte vederlagsfritt mot kreditering.

Rettighetshaver:

Amedia har rettigheter i 1. divisjon og alltid fortrinn på intervjuobjekter både før og etter kampene. I cupen og Europacupen gjelder samme prinsipp mot rettighetshaver.